970 35 598 borghild@bg-regnskap.no

Våre tjenester

Bgregnskap 

Regnskap, lønn og årsoppgjør for mindre bedrifter

Gjennom årene har vi opparbeidet oss god erfaring med regnskap for håndverkere, varehandel, helse, velværevirksomhet, hotell, kafeer, restauranter, konsulenter og eiendomsbransjen.

Regnskap

Vi hjelper små og mellomstore bedrifter med regnskapet. Vi kan også ta oss av faktureringen. Har du et eget enkeltpersonforetak, men synes det er vanskelig å vite hva man kan trekke fra på skatten? Gruer du deg til å måtte levere regnskapet? Ikke utsett det, ta kontakt med oss i god tid!

Lønn

Bgregnskap AS tar seg av lønnsutbetalingene for små og mellomstore bedrifter. For mange bedrifter, store som små, kan det være utfordrende å beregne lønn og få gjennomført lønnsutbetalingene innen en fast dag hver måned. Ved å la oss ta lønnskjøringen for deg, kan du fokusere på helt andre ting!

Årsoppgjør

La oss håndtere årsberetningene for deg. Ved å la vårt regnskapskontor ta seg av årsoppgjøret, frigjør du tid du kan bruke på å øke omsetningen.

Skatt

Bgregnskap AS kan levere ligningen for deg. Vi kan også beregne skatt og lage budsjetter. Kontakt oss i dag!

Spør oss om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt regnskap


Vi svarer deg så fort som mulig.

Er det noe du savner? Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg? Kom gjerne innom kontoret eller kontakt oss via e-post eller telefon for en prat.